2003-03-15 28 瀏覽
呢間連鎖茶餐廳,就價錢而言,o係新蒲崗區算係貴。不過overal而言都唔算啦~只要你去過,你就會覺得抵~唔好睇少佢係一間茶餐廳,因為呢度service ok之餘,任坐,所以可以同三五知己坐o係度傾偈~而呢度夜晚食消夜o既好地方~最正o既係芝士焗系列。推介芝士焗海鮮飯,即焗芝士唔"漏"而濃味,溶得剛好,配合足料海鮮(有青口、魷魚、帶子、龍柳...好多料)及炒底o既黃金飯,新鮮之餘夠熱(即焗的)而又大碟,兩個人shareo岩o岩好。水吧o既質素亦唔錯,絕無敷衍了事。比較特別o既係佢o係非繁忙時間,你落一d menu上冇o既order,佢商議後都可能會俾你(當然唔好太過份啦!),要睇師傅心情,呢一點幾得我鍾意~最可惜係冇分吸煙/非吸煙區,怕煙味o既我一遇到煙民唯有乖乖徹退。