2024-06-20 1078 瀏覽
餐廳位置位於K11對面,係轉角位非常易搵👍🏻👍🏻行到肚餓入去食就啱晒😉😉店內嘅裝修風格非常之日本風!!喺四面牆壁掛滿咗好多唔同以前日本嘅玩具同埋漫畫,濃濃嘅日本情懷✨✨店內亦都採用咗木系裝修,整體感覺好似去咗日本一啲拉麵小店入邊食嘢,咁樣好有親切感✨✨牛舌牛尾湯拉麵嘅湯底非常濃郁,超級好飲🤤🤤!!而且睇得出舖頭選用嘅牛尾同牛舌都幾好,再加埋個麵軟硬度適中整出嚟好好食!至於個北海道忌廉湯雞叉燒拉麵嘅湯底比牛舌牛脷湯底仲要再濃啲!如果食唔慣濃湯嘅人就要注意一下,但係如果鍾意濃湯嘅人一定會好鍾意,佢嘅雞叉燒都好好食😋😋😋,今次我嗌咗硬身面,佢整出嚟嘅口感都好好,符合我嘅預期😊。

牛舌牛尾湯拉麵
北海道牛乳忌廉雞叉燒拉麵