2022-01-06 2224 瀏覽
事源有fd就想打邊爐,有fd就想唱k,咁我就係度穩有無地方可以唱k加打邊爐,點知創興neway就真係滿足曬fd嘅要求窩,咁就打算黎開心打邊爐唱k咁⋯⋯ 咁我地就六個人啦(打曬針😂)叫左個鴛鴦湯底,之後個陣好肚餓咁就叫左好多野,咁先講個速度先啦,比如我7點遞點菜紙,半個鐘後先有配料醬汁個d,再半個鐘先有湯底,再半個鐘先有d送菜打下邊爐,仲要六個人個爐同兩個人打嘅一樣,好鬼細啦😩速度同🐢一樣,最衰仲要係三個鐘唱k時間,等野食都個半鐘🤗 野食方面啦,其實真係野食質量都係一般般,無咩特色,勝在咩都有,只要有心等🤣 總結黎講:下次唱k就唱k,打邊爐就打邊爐😂😂😂去其他地方打完邊爐先唱k,唔好咁懶🤣