2022-05-26 498 瀏覽
平日去昂坪市集,門口姐姐熱情介紹。佢話睇下餐廳入面滿座,都係本地居民;入到去發現其實係維修天壇大佛既建築工人🙃算啦,都坐左入去。🍴牛肉西冷扒照燒定食 $158 😔 非常勉強算正常厚度,但呢個價錢而且要加一,會期待厚多少少+無咁韌😒 白飯細碗+唔夠熱🥲🍴行運雙龍捲 $168 🈴 等左好~耐,友人食完定食先上我個捲。等待期間,連店長都忍唔住問我地係咪嗌左一個餐😒 純粹講個捲係OK,蝦係新鮮炸既😌☕凍/熱奶茶 各1杯 🙂 最正常 + express (尤如店名) 救番呢餐飯但整體✴️11點幾近午飯時間入座,陸續有客人入座,廚房應該要準備/安排得再快D,接連聽到有侍應同客人講壽司要等😬💸加一服務 😓 其實似茶餐廳💰只收現金 / 八達通

但整體
💸加一服務 😓 其實似茶餐廳