2019-09-11 31 瀏覽
好耐冇食拉麵 今日喺旺角突然興起就揀咗間拉麵店入去食啦 6:30人流都仲未算好多 鋪頭入面仲有位 原來呢度門口有一部機係要先買咗飛再等位入去我同朋友坐咗喺門口位 不過就真係有啲熱啦 冷氣都吹唔到 我哋食咗佢嘅招牌別天神套餐 係配餃子仲有一個沙律 沙律連埋啲紫菜一齊食好好味呀 另外佢係個吧枱位置上面仲有好多嘢可以俾你自己加嘅例如落五香粉啦芽菜啦芝麻啦等等 可以按自己喜好幾多都得 別天神套餐嘅拉麵係豬骨湯底上面有幾塊叉燒 拉麵食落好彈牙 份量亦都好多 拉麵上面仲有隻糖心蛋呀 食晒成碗真係會好飽不過我覺得佢嘅餃子可以煎得再脆少少 一路食真係覺得好熱門口位冇冷氣 同埋唔坐得耐我哋見到夜左開始有人排隊 都唔好意思坐咁耐 即刻起身就走啦 如果想速食嘅話 呢個拉麵店都唔錯嘅 叫完嘢食之後5分鐘都唔使就已經有嘢食啦

例如落五香粉啦芽菜啦芝麻啦等等 可以按自己喜好幾多都得

我哋見到夜左開始有人排隊 都唔好意思坐咁耐 即刻起身就走啦