2019-10-02
約咗朋友係尖沙咀交收少少嘢,食完重要去見客,但經過牛繁(東京人氣燒肉店)突然好想食燒肉😂決定嚟挑戰速食燒肉... 因為岩岩過咗lunch hour ,所以唔洗等位,一入去就嗅到燒肉香🤤但無油煙味👍睇嚟抽氣系統做得好好,抵讚❤️ 午市套餐大約$128,有晒前菜、沙律、飯同凍飲,我自己覺得幾抵食。 我哋叫咗木履骨間牛肋肉 同 元氣牛五花,配薯蓉沙律及大崎蟹柳沙律,飲品叫咗檸檬茶同蜜桃梳打。 薯蓉沙律 酸味調配得好好,好開胃,加咗紅蘿白絲入去,好清新👍 等食期間見到牆上貼心服務,竟然有除味劑,漱口水、圍裙等等可以提供,啱晒我呢d上班族! 前菜同肉好快就上枱啦😆午市定食類嚟講,肉嘅份量都算夠👍同行男友人都話份量夠食 估唔到嘅係,燒烤爐好猛火,一放肉落去,熟得超快😮😮😮完全合晒我速食嘅心態。 木履骨間牛肋肉,肉味濃,唔會太肥,感覺比較健康。 元氣牛五花,肉比較厚,一燒落去就嗅到油花香味😍流晒口水,口感好有層次,油花入口溶化嘅感覺好正❤️ 食完正餐,😈想食埋雪糕,加$10抵食😆牛乳3. 6 味 ,奶味濃,正❤️我嘅士多啤梨味就無咩特別,無過甜問題 整體嚟講超超滿意我呢個速食燒
木履骨間牛肋肉,肉味濃,唔會太肥,感覺比較健康。
食完正餐,😈想食埋雪糕,加$10抵食😆
整體嚟講超超滿意我呢個速食燒肉決定,成餐只係用咗35分鐘🤣同埋呢餐好好味👍