2017-09-10 218 瀏覽
買晚餐外賣比家人,太遠要唸食物都幾難,吉野家外賣一向企理,我喜歡飯餸會分格,外賣盒又入得微波爐,所以收工就去公司附近買!因為唔想攞飲品唔方便,只係單點!唔要套餐!去到好多人,不過櫃臺店員好快手,落單執入袋好快攪掂!野菜牛肉飯(大)($38)薄牛肉肥瘦相間,夠薄所以唔韌,牛肉汁入味唔乾!珍珠米飯鬆軟!洋蔥條爽口好味!野菜種類多,爽口好味!溫泉玉子牛丼(大)($44)喜歡溫蛋另上(紙杯仔)唔會打咗落飯度索晒啲水份!薄牛肉肥瘦相間,夠薄所以唔韌,牛肉汁入味唔乾!珍珠米飯鬆軟!洋蔥條爽口好味!溫泉蛋嫩滑,蛋味濃一番巨丼($53)飯量好大份!薄牛肉肥瘦相間,夠薄所以唔韌,牛肉汁入味唔乾!珍珠米飯鬆軟!洋蔥條爽口好味!溫泉蛋嫩滑,蛋味濃食物返到家仲暖,唔使加熱!店員勁爽手,快速包裝!簡單方便抵食晚餐

去到好多人,不過櫃臺店員好快手,落單執入袋好快攪掂!

食物返到家仲暖,唔使加熱!店員勁爽手,快速包裝!
簡單方便抵食晚餐
2017-08-04