2009-08-26 15 瀏覽
叫左個大胃A餐$135,五個人食。雖然接線生說要1hr,之後大約45mins送到。 真係估佢到!!特色燒烤薄餅(燒烤汁,洋蔥,青椒,粟米,雞肉):普通size,有六件,咁size先合理ma!好似「P H」的,mini mini…..唉….。燒烤汁好正!因為佢批厚,好足料。蒜香牛肉長通粉, o個D芝士汁+香蒜,估唔到的好食!牛肉粒腍腍,五香味呢~~蒜蓉包,都幾香蒜,不過就太小了分唔平均因得4件有一個冇得食。炸雞三件, 超脆皮雞件,不用再說,皇牌! 同KFC冇得比鍾意佢既餐,所提供的選擇,唔一定焗你要汽水(飲品/蒜蓉包/餐湯)。老實說,叫外送,屋企都有野飲啦,而家可揀蒜蓉包幾好~PS . 如果冇野飲你跟餐都可以加$1 轉荔枝玉露得我下次叫下先因比出面平 ( $1罐邊道搵 )
真係估佢到!!
炸雞三件, 超脆皮雞件,不用再說,皇牌! 同KFC冇得比
因比出面平 ( $1罐邊道搵 )
2009-08-23
  • 蒜香牛肉長通粉 / 蒜蓉包 / 炸雞 ( 最緊要的就係佢地個PIZZA )