唔知大家覺吾覺得芝士撻同FROYO有好似既地方, 就係一上市既時候真係好HIT, 開到好多地方都有賣, 而唔知點解熱潮又會係幾個月至一年間汁晒~所以到今日都仲留得低既, 應該品質都要OK!今日食半熟工房既芝士撻! 我記得個老闆係凱施餅店既, 做開餅既公司, 出品應該OK! ANYWAYS, 個芝士撻, 我自己就覺得唔夠重芝士味, 但又唔會太甜, 不過好似食硬左但無咁甜既CREAM咁。同埋唔好諗住有熱辣辣好似蛋撻咁, 呢一間一定無熱既 (我食左5, 6 次都係少暖既) 。要求唔高既日子可以幫襯下 (又唔係日日都要食好野既)$23一個, 去其他餅店買唔到熱辣辣既蛋撻先會走過黎食佢~ 得閒支持下啦, 唔係係香港都唔會再食到芝士撻。BTW我食過店入面既戚風蛋糕, 真係唔得既... 食芝士撻算啦

所以到今日都仲留得低既, 應該品質都要OK!

2020-10-23
  • 芝士撻