2014-07-20
此連鎖店的性價比高, tea time未食lunch, 間中都會黎吸引到我的, 是一款普通不過的菠菜煙肉, 敢問有邊間連鎖快餐店或茶餐廳, 可以用$17食到一大碟菠菜?菠菜煙肉 $17我每一餐盡可能都要有青菜, 而菠菜的營養價值極高, 只要你上網查一查就知道有幾厲害, $17絕對抵食, 味道上, 我唔會對菠菜要求好高, 少油, 清淡, 無草青味就是了吞拿魚蕃茄辣汁意粉 $29之前每一次都食pizza, 今日想換個口味, 要一個意粉 喜歡意粉的調味, 蕃茄的酸甜清新再配辣汁, 最緊要辣汁是易被接受的辣, 夏天食, 好醒神, 吞拿魚碎將調味吸收, 食得更加過癮, 主角意粉又不會煮得過淋, 都比到我少少驚喜午市優惠: 蒜蓉法包 $4 好長時間無食蒜蓉包, 今日又比較肚餓, 見有優惠就來一客, 法包烘得未夠乾身, 無脆口感且帶少許韌, 蒜蓉牛油竟然無味, 相當失敗
吸引到我的, 是一款普通不過的菠菜煙肉, 敢問有邊間連鎖快餐店或茶餐廳, 可以用$17食到一大碟菠菜? 菠菜煙肉 $17
吞拿魚蕃茄辣汁意粉 $29