2020-05-13 995 瀏覽
話說,因為有coupon又就到期咪去試下囉,睇過食評都無期望架喇,誰不知真係麻麻。先講講環境,維港景+落地玻璃 係吾錯既,可惜吾係坐window side,吾緊要,環境都可以的。入正題,lunch set x 2,牛肉漢堡配薯條 + 燻焗挪威三文魚伴薯仔沙律,再加左龍蝦湯同法式焦糖燉蛋。先黎麵飽(吾記得影相):方方的、暖暖的、軟軟的,不過無乜味。再黎龍蝦湯(吾記得影相):只屬吾難飲級別。牛肉漢堡配薯條:牛肉過熟,乾,嚡;番茄略細; 無dressing。只可以話好過老麥,如果mos burger 7/10,佢係4/10。薯條:都脆,不過好_咸,大量粗鹽!燻焗三文魚伴薯仔沙律:三文魚size大概200g,有煙燻同蜜糖味道,味道可以但吾會話好好食。法式焦糖燉蛋:焦糖太厚,蛋太熟/實/嚡。雖然waiter哥哥好好禮貌,不過比飯羹我食甜品,都要提提,下次要留意返。總結,大概$450,以客人只有半滿既日子,食物(味道、擺盤、質素)只有樓上cafe既質素,午餐以呢個價錢,尖沙咀有的選擇多不勝數。
再黎龍蝦湯(吾記得影相):只屬吾難飲級別。
薯條:都脆,不過好_咸,大量粗鹽!
牛肉漢堡配薯條
燻焗挪威三文魚柳伴薯仔沙律
法式焦糖燉蛋:焦糖太厚,蛋太熟/實/嚡。
法式焦糖燉蛋
題外話/補充資料: 突別想講講肥肥地既男經理(應該係),隔黎有兩枱,一枱係一個語言能力吾係咁叻既客人,另一枱係一個孕婦,佢好細心同不厭其煩既招待,值得讚賞。
2020-05-12
用餐優惠