2015-03-26 495 瀏覽
拍拖週年,緊係食豪d! 來得呢度,緊係叫d勁野啦!老闆知我地要慶祝下,就介紹左個menu無既菜俾我地!厚福招牌蟹面呢客菜係店主誠意推介,平時無得食ga!d蟹好新鮮,而且蟹味濃香,薑葱味重,加埋有黑椒吊味。。。麵好爽身,係傳統粗麵吸收晒蟹既香味同配料味,識食一定係食麵啦! 但蟹都好好味,肉夠實夠香,正!到打邊爐啦! 最鍾意叫o既海鮮,必選阿拉斯加長腳蟹!2斤幾 - 兩個人食,差d食唔晒ar!火焰醉海皇湯底 - 其實會有staff 係我面前點火,等d 海鮮更香,湯底更好味,可惜我部手機太低b影唔到。。酒味+海鮮甜味既湯底,而且海鮮有bbq香,裡面既海鮮夠晒足料,大蝦大蜆好食到暈!雖然都知太多野食,但例牌都要叫下肥牛同丸,睇落都好似叫得太多,唔緊要啦,最多打包(我個時係咁諗XD)本地手切牛肉話係每日4點係本地屠房拎,保證新鮮手打五寶丸、豬腳筋芝士豬肉丸、手打魚蓉麵最後真係要捧住個肚走,飽到傻左!XD
拍拖週年,緊係食豪d!
來得呢度,緊係叫d勁野啦!
老闆知我地要慶祝下,就介紹左個menu無既菜俾我地!
厚福招牌蟹面
厚福招牌蟹面
呢客菜係店主誠意推介,平時無得食ga!
阿拉斯加長腳蟹
到打邊爐啦! 最鍾意叫o既海鮮,必選阿拉斯加長腳蟹!
2斤幾 - 兩個人食,差d食唔晒ar!
火焰醉海皇湯底
手打四寶丸、豬腳筋
手打五寶丸、豬腳筋
芝士豬肉丸
手打魚蓉麵
芝士豬肉丸、手打魚蓉麵

最後真係要捧住個肚走,飽到傻左!XD
2015-03-26
  • 火焰醉海皇湯底