2017-11-22 910 瀏覽
一早BOOK定既LION ROCK HIGH TEA, 準時三點去到都要等十分鐘先入得, 坐低馬上落單, 等咗半個鍾先到,覺得佢地Efficiency有點不濟....今次lion rock 同 canvas 合作既high tea set 係用rose 做主題, 大部分甜點都係rose 既味道, 感覺有點單調, Lavender 果件真係唔知想點, 好差, 好彩咸點果方面做得唔錯, 中和番我既感覺不過都食到個教訓, 就係食TEA 前最好空肚, 果一朝我去咗食個BRUNCH BUFFET 食到一點, 消化咗兩個幾鐘其實都有番胃口, 但HIGH TEA 既份量真係好多, 我食到一半都就飽死, 好易影響到我對食物既評價OVERALL 黎講都正正常常, 期待下一期

OVERALL 黎講都正正常常, 期待下一期
Tea Set for 2ppl
2017-10-22