2021-10-02
放假就一定要嘆返個靚靚下午茶,所以又黎食紅橋。假期等位既人都唔少,等左20分鐘左右就可以入座。入到黎个可以叫午市套餐,叫左個我中意食既香煎雞胸柳燴意大利粉,雞柳會保持到肉汁,意大利粉入味,呢個價錢,算高質素。套餐仲有餐湯同埋跟野飲。另外,套餐可以加一款小食,加咗芝心雞翼,講明係芝心成隻雞翼入面都係爆芝士😍精選茶餐叫左黑松露蟹肉蘑菇意大利粉,呢一個黑松露味好重,蟹肉都俾得唔少,成個意大利粉就係好足料同夠味,當然價錢都係相當便宜,抵食。仲加左叫左芝麻蝦多士,蝦多士真係要讚,咬落去真係啖啖蝦肉,而且好彈牙,佢仲配埋煉奶,我就中意加埋煉奶一齊食,一定要試。下午茶餐就叫左個雪山西多士,入面係花生醬黎既,加左6蚊轉左紅豆冰,呢度個紅豆冰係用碗上嘅,幾特別😂