2024-09-14 45 瀏覽
同男朋友唔知係週末有咩做,咁啱諗起朋友介紹喺屯門有間好chill嘅coffee shop,就專登揸車入去試吓。先講吓環境,有專門聞咖啡區,來自世界各地嘅咖啡豆,啱晒咖啡發燒友☕️話到明「樂啡」,梗係唔少得音樂,仲要係黑膠,越嚟越少有,係一大加分!亦都係驅使我黎嘅其中一個原因。終於到食物啦,食物質素唔錯,叫咗一杯Matcha latte 同All Day Breakfast(食到一半先記得影),Matcha latte 唔會好似連鎖店咁甜,適合(偽)減肥人士,而且仲可以飲到濃濃嘅抹茶香。而All Day Breakfast 價錢合理,份量夠,牛角包一入口就有牛油香滲出,所有材料都新鮮,感受到店員用心製作🥐🥐仲有好多菜式,可以留返下次再嗌最後老闆好有人情味,會同客人chitchat ,見到店內夾滿咖啡卡,就知道有好多回頭客。如果我喺附近住或者附近返工,都應該會變成恆常客人。😂推薦指數

仲有好多菜式,可以留返下次再嗌

推薦指數

2024-09-14