2016-12-04
平日既我真係好鍾意睇完食評先再去食飯。咁又係時候開心SHARE一下,要繼續KEEP UP打下一D飲食BLOG先!晚餐成日都好頭痛諗去邊到食,食扒平時D好少少既餐廳又好貴⋯⋯經朋友介紹黎食呢間。週末6點到去到唔洗等位⋯⋯正!!晚市套餐約200蚊唔洗一位,連湯連包連飲品再連甜品。一個好少少既DINNER都算抵食!今晚我地就揀咗個虎蝦白汁意粉,夠晒CREAMY (出面成日成既白汁意粉D汁都唔夠CREAMY,好可惡的)。虎蝦有2大隻,好新鮮,煮到啱啱好!推介!另外,我地叫咗個188RIB EYES,好大塊,5成熟 PERFECT!必叫佢比D 芥末呀!講返個湯同包,我睇D COMMENT好似三文魚好出名,所以加咗20蚊轉三文魚湯。不過我覺得飲一次就OK,普通叫返紅白湯都夠了。但不得不激讚係個包既醬汁,三文魚醬加牛油揸上個法包上,真係好正好有誠意的!!我比100分個包 HAHA!至於個甜品係抹茶紅豆布丁,都好好味架!
今晚我地就揀咗個虎蝦白汁意粉,夠晒CREAMY (出面成日成既白汁意粉D汁都唔夠CREAMY,好可惡的)。虎蝦有2大隻,好新鮮,煮到啱啱好!推介!另外,我地叫咗個188RIB EYES,好大塊,5成熟 PERFECT!必叫佢比D 芥末呀! 講返個湯同包,我睇D COMMENT好似三文魚好出名,所以加咗20蚊轉三文魚湯。不過我覺得飲一次就OK,普通叫返紅白湯都夠了。但不得不激讚係個包既醬汁,三文魚醬加牛油揸上個法包上,真係好正好有誠意的!!我比100分個包 HAHA!至於個 甜品係抹茶紅豆布丁,都好好味架!