2021-12-19 54 瀏覽
唔係朋友帶Be嚟😛都唔會知道喺mk樓上舖有間💛餐廳!!一於去食個飯!. 有✨雪菊茶 做welcome drink☕天氣涼飲啖茶暖暖身先!幾窩心!我哋點咗唔同菜式兩個人嚟share食!份量都夠!. ✨慢煮原隻去骨春雞 $198原隻春雞好有睇頭!由於係慢煮嘅關係…雞肉仍然係淡粉紅色…唔使怕係未煮熟😉咬落嫩滑一啲都唔嚡!另外配嘅✨焗薯蔬有秋葵, 翠玉瓜, 小蕃茄等等都幾多款!而跟餐嘅✨凍綠茶拿鐵都茶味香濃又冇過甜!影相幾靚!.✨慢煮美國安格斯西冷配墨魚汁冷麵 $246係有個dinner set😊先有哈哈笑蘑菇湯!飲到粒粒🍄!好有質感!另外前菜要咗煙三文魚薯仔沙律 & 煙三文魚他他多士!鍾意食smoked salmon嘅Be覺得唔錯!而跟配嘅凍朱古力咖啡!都正常發揮不過不失😉主菜嘅西冷就大大一塊!切開依然粉紅心!仲有伴碟嘅墨魚汁冷麵上加咗炸芋條絲絲!係幾有創意嘅😁😁. 雖然食物唔算得上要讚好好食…但從服務到擺盤同裝潢所見…都幾有誠意✅✅彼此同路人可以多個選擇都唔錯丫💛

✨慢煮原隻去骨春雞 $198
✨慢煮美國安格斯西冷配墨魚汁冷麵 $246