-話說呢間係之前好多人洗版嘅花花Cafe,我特登book位夜晚去,但係竟然好少人 (第五波疫情之前🙈),唔知係咪因為大家都係下午茶時間黎😂😂-小食拼盤 ($138)👉🏻 個小食拼盤包括兩片三文魚多士、炸水牛芝士條、單骨脆辣雞翼同埋脆薯角👉🏻 個份量唔算太多,應該都係預兩個人share,而唔係一大班人share😂👉🏻 所有嘢都炸得脆口,發揮正正常常,最鍾意嗰炸水牛芝士,芝士味好濃好香😍-黑松露忌廉雜菌帶子扁意粉 ($158)👉🏻 黑松露都幾豐富,令到成個意粉都好香,加埋燒香左嘅帶子,都幾好食👍🏻-提拉米蘇班戟 ($108)👉🏻 呢度似乎甜品比較出名,而的而且確我覺得佢嘅甜品係幾出色😍👉🏻 呢款係班戟,唔係梳乎厘班戟,空氣感相對冇咁重,但係都幾鬆軟👍🏻👉🏻 Tiramisu比較軟身,你可以當佢係醬咁樣揸滿每每一塊pancake,味道做到同真嘅Tiramisu好相似😍😍-🙋🏻‍♀️ 其他說說👉🏻 呢度好多花花嘅裝飾,成間舖頭都以粉紅色為主色調,連啲櫈都係粉紅色,大家嚟到好自然會少女心大爆發,打卡💯👉🏻 至於食物來講,就正正常常發揮,但係個人覺得就呢個份量同質素而言,價錢較為偏貴,但係食埋個環境

小食拼盤 ($138)
黑松露忌廉雜菌帶子扁意粉

黑松露忌廉雜菌帶子扁意粉 ($158)
提拉米蘇班戟

提拉米蘇班戟 ($108)
🙋🏻‍♀️ 其他說說

👉🏻 至於食物來講,就正正常常發揮,但係個人覺得就呢個份量同質素而言,價錢較為偏貴,但係食埋個環境都值嘅😂😂
提拉米蘇班戟