CHAGEE 霸王茶姬

2024-10-27 1069 瀏覽
.今日出開九龍做嘢順便去尖沙咀k11 度潮聖下先🙌🏻聽講霸王茶姬開咗嚟香港🙆🏻‍♀️梗係即刻要去飲啦‼️真係好誇張條長龍🥺證明好飲先至會有人排隊😆我當然嗌咗水蜜桃果香茶啦🙆🏻‍♀️一向比較鍾意水蜜桃嘅我👍🏻超級清甜✨另外再買多一杯花田烏龍茶比papa飲🙌🏻佢話種茶味好回甘香💯呢個品牌以東方茶會世界友🙌🏻以靚茶為概念‼️所有茶葉來自茶山💯零添加任何人工香精❌ 健康低卡✅控糖更健康🔆9月28至9月30期間,凡購買任何大杯伯牙絕弦,即可參與官方「撕杯有禮」抽獎活動,有機會獲得以下精美禮品知名品牌100ml 香水,知名品牌唇膏,霸王茶姬 ToteBag 香港限定版,霸王茶姬迷你鏡香港限定版,霸王茶姬徽章 香港限定版,霸王茶姬原葉鮮奶茶中杯,霸王茶姬優惠券~千祈唔好錯過‼️🧋CHAGEE 霸王茶姬📍尖沙咀河內道18號K11購物藝術館地下G29號#以東方茶會香港友 #香港霸王茶姬 #一起喝靚茶CHAGEETOGETHER #CHAGEEHK

🧋CHAGEE 霸王茶姬
📍尖沙咀河內道18號K11購物藝術館地下G29號