2023-05-22 1456 瀏覽
約左朋友係九龍站打羽毛球,做運動之前,當然要補充能量,係咁多間圓方既餐廳,見呢間咁多好評,就試試先我今次選了三文魚Power Bowl, 其實係類似Poke bowl, 可以選飯底或者沙律底,飯底可以選白米+紅米,糙米,什錦飯。我比較貪心,所以選什錦飯。Power Bowl送上黎既時候,色彩繽紛,睇見都開心🥳味道不錯,因為加左沙律醬,有少少酸,都幾開胃。分量都適中,唔會太餓或者太飽。另外套餐包餐湯/沙律,同埋餐飲。因為Power Bowl都有唔少菜,所以我就揀左餐湯。今次係南瓜湯,都幾杰身,淡淡既南瓜味,不錯不錯。餐飲我揀左凍果茶,甜甜地,幾消暑。整體來講,有機會黎圓方,我都會再食。

整體來講,有機會黎圓方,我都會再食。
2023-05-21
午餐