2019-08-22
無錯阿叔👨🏾係好鍾意大魚🐟大肉🍖,但話晒人到中年,點都要運動💪🏼一吓,間唔時都要食得健康啲嘅!☝🏽呢間瑜珈🧘🏻♂️中心唔使多介紹,阿叔一星期都會嚟練習幾次。有時運動過後,想自我感覺良好啲、健康啲,都會幫襯埋佢哋嘅有機沙津店。😆.呢間cafe主要提供健康、有機同埋營養豐富嘅飲料同食物,喺呢度你會搵到有機沙津🥗、近期好流行嘅cold pressed juice 🥤或者各式各樣嘅smoothie。位於灣仔星街、太古廣場、中環蘇豪同鰂魚涌太古坊嘅分店更設有沙津吧服務,想食咩沙津自己揀,細盒任揀4款沙津價錢$70,大盒任揀6款沙津則$97。款款沙津都非常新鮮,而且絕對足夠你每日所需營養,當中阿叔最鐘意食 #凱撒沙拉 、#羽衣甘藍 、#蓮藕沙津 加埋 #蕃茄 。.如果以有機嘅沙津🥗嚟講,講真價錢都尚可接受,細盒裝已經份量十足☺️,店員一啲都唔會留手,幫你填滿成個盒為止。今次加埋碗蕃茄湯🥣($42),倍加飽肚。流完一身汗💦,食埋啲咁健康嘅沙津,簡直成個人fresh晒!😚😚😚