2017-10-24 50 瀏覽
同同事放工想揾嗰位傾下計,方便大家向太子近火車站揾酒吧,呢間酒吧向花墟附近,門口好chill,有戶外座位但太熱入室內避暑🙈唔明點解呢間酒吧咁少人幫襯,地點又就腳環境寬敞好坐。不過少人好處係私隱度十足,昏暗燈光加上音量適宜既音樂,簡直係一個放鬆聖地!啱啱落坐就送上一份炸蝦片用來送酒,未點菜已經有零食醫下肚,幾窩心。天使麵軟硬程度剛剛好,帶子夠嫩滑兩邊都煎得夠香,配菜亦為整碟菜式增加層次感👍🏻肚餓得濟青口唔記得影相,但每顆超大粒有半隻手掌咁大👀,冷盤凍上,附上泰式醬汁幾開胃。周打蜆湯充滿海鮮既鮮甜味,啖啖蜆肉,同事怕奶味但對呢碟湯都贊不絕口,絕對唔係一般劣質既忌廉湯👍🏻非常期待就焗龍蝦不負所望,原隻龍蝦開邊放喺鐵版上,送上已經香味四溢,蝦肉厚實,鮮嫩多汁,上面既芝士只作搭配冇蓋過主角既味道,點綴埋我好鍾意既火煎菜,yummy😋呢杯mocktail真心推薦!椰子同菠蘿淆埋原來好夾!沙冰打得幼細飲落軟滑真係一飲透心涼❄️另外值得一贊係員工非常細心,上菜輕放,冇打擾過我同同事,我地2個忘我好chill咁傾計,幾乎冇為意佢地唔經唔覺幫我地枱上既食物重新排好位置,食完青口要又偷偷地換碟,嗰種細緻既服務

另外值得一贊係員工非常細心,上菜輕放,冇打擾過我同同事,我地2個忘我好chill咁傾計,幾乎冇為意佢地唔經唔覺幫我地枱上既食物重新排好位置,食完青口要又偷偷地換碟,嗰種細緻既服務,單從同員工打扮完全估你唔到咁好,剩係個服務質素已經冇得輸!