2020-09-16 199 瀏覽
好豆製研究所可可豆乳芋頭豆乳價錢💲: $26/ $26好味程度😋: 2.8/5服務🍴: 4/5環境🗾: /性價比🥢: 2.8/5回頭率😚: 2.3/5-元朗有間出名的豆漿店,我相信好多人都知。一路以來都人氣高企,個樽同卡通又可愛,所以我都搵日去左trytry佢😆點知...-叫左一枝可可豆乳,一枝芋頭豆乳。讚的係佢地豆漿真係好濃厚,好杰🤓一定落足豆去整。正常的豆味,飲到味先有小小渣😌 但失望的位來啦。可可冇可可味,真係飲唔出,整係知佢係啡色😂 仲要可能因為可可係小小苦,所以佢唔係好甜,味道有啲dry😰-芋頭個枝好小小的,希望我知我飲緊豆漿🤯但完全冇芋頭味wor,係普通好濃的豆漿😳 呢款多返小小糖,所以冇咁dry。個芋頭係飲到底,先有幾粒食下,我先覺得係芋頭😕 所以我真係覺得麻麻地 係個樽幾q又可以重用,但咁的價我會揀去飲nuttea/珍珠奶茶了🤐
好豆製研究所
可可豆乳