(非會員)
2007-05-13 15 瀏覽
而家我見太子同油麻地鐵有隻出咗一排既朱古力鮮奶撻,咪買嚟試嚇。朱古力味都幾特別喎!唔錯!唔錯!有朱古力味。個pie底仲有啲朱古力漿,好有口感!值得再試!不過,我都鍾意都係佢啲薄餅pie,芝士味好濃。個pie 面成塊都係cheese,正!鍾意cheese 既人就最啱。同埋佢哋啲pie 全部都係即製,日日新鮮,唔係交嚟架!但係點都要壇嚇佢先!佢哋好似冇quality control咁。有時個pie 焗得好燶;有時又唔夠芝士;有時啲料好多,有時好少;究竟佢哋點樣保持最佳既水準架?仲有仲有,佢哋啲branch 既質素同價錢都好唔一致喎!好似雞pie 咁,深水埠個間買8.5但太子個間買8蚊,點解會唔一樣既?同埋深水埠個有木瓜鮮奶撻買,而太子個間又會冇咁奇怪既!真係好想知道佢哋係咪好似7仔咁買brand name 架!

同埋佢哋啲pie 全部都係即製,日日新鮮,唔係交嚟架!

但係點都要壇嚇佢先!

真係好想知道佢哋係咪好似7仔咁買brand name 架!