2010-03-29
通常食開午餐,今次都係首次食晚餐。一行五人韓燒,兩小時任食食到好飽。燒肉類牛舌,呢個必食!]雖然唔係厚厚既牛舌,但以呢個價錢黎講算好了。雞扒,雞翼,其實差唔多味,因為用同一醃料。魚柳,好強烈既檸檬味-_-辟腥都唔洗咁呀......羊肉,新舊羊肉撈埋一齊,又紅又黑咁。而且有D好碎,落左鐵板燒燒下縮到唔見左肥牛,呢個好食,肥牛真係夠肥,燒起上黎好香熟食類三文魚,應該用細粒黎形容佢,尚算新鮮,而且好快又出第2輪,唔會放得好耐。韓式野菜炒粉絲,呢個係熟食中我最鍾意食,個人喜好。大豆芽菜,前菜,貪佢爽口ja~不過摵走根部會更好。牛油炒椰菜,d菜唔會黃禁禁咁,食肉食滯左,不妨一試。餃子,唔食都得!甜品類雪糕,必食,雲里拿味香,朱古力味有少少朱古力碎,食過多會苦。豆腐花,都算滑。水果,通常都係西瓜,甜。服務態度一般,因入座計時方面唔清晰,店員冇耐性解釋,語氣重好差tim。埋完單諗住去埋洗手間先走,得返一位朋友等。竟然有店員問:你重唔走?唉,咁樣同d客講野,明趕客。
一行五人韓燒,兩小時任食食到好飽。
燒肉類
雞扒,雞翼,其實差唔多味,因為用同一醃料。
魚柳,好強烈既檸檬味-_-辟腥都唔洗咁呀......
肥牛,呢個好食,肥牛真係夠肥,燒起上黎好香
熟食類
韓式野菜炒粉絲,呢個係熟食中我最鍾意食,個人喜好。
大豆芽菜,前菜,貪佢爽口ja~不過摵走根部會更好。
牛油炒椰菜,d菜唔會黃禁禁咁,食肉食滯左,不妨一試。
餃子,唔食都得!
甜品類
豆腐花,都算滑。
水果,通常都係西瓜,甜。
唉,咁樣同d客講野,明趕客。