2019-02-01
❣過新年"鴻福堂創意賀年糕品"陪住你❣過新年點少得食傳統糕點應下節,當中都食年糕、蘿蔔🥕糕一定唔少得, 雖然喜歡食嘢😋,但都要注重健康💪🏻,鴻福堂嘅糕點香港製造、無添加味精及防腐劑,選料上乘👍🏻,啖啖真材實料一定係健康之選,無論喺屋企🏫應節定送禮都係必備之選☝🏻今年新年,鴻福堂推出全新創意賀年糕品呀, 除咗上升級版"鴻運椰糖年糕🥥",採用全新天然椰糖配方🍭,以清甜的椰糖融入新鮮椰漿,關注血糖人士都可以放心享用外! 更搞搞新意炮製"韓式泡菜蘿蔔糕"選用皇牌滋味的蘿蔔糕,加入蝦米🦐、 臘腸及香辣惹味的韓式泡菜醬汁🔥,刺激你嘅味蕾,口感層次豐富,令人一試愛上,喺新年醒醒神。當然唔止咁少仲有香濃"雙重芝士年糕"🧀,呢個我超like,芝士迷聽到都口水流🤤,佢嘅用嚴選車打芝士搭配巴馬臣芝士🧀,厚切以慢火細煎,啖啖軟滑煙韌,享受Double 濃郁芝味體驗 👍🏻👍🏻👍🏻。最後係"燕窩楊枝甘露糕"啖啖香甜的鮮芒果肉,融和清香爽口的金柚及水晶珠,加上矜貴養顏的燕窩,滋潤養顏,四款糕點 各有特色,送禮自用都一樣啱喔👍🏻👍🏻👍🏻