餐廳: 鹿角巷
資訊:

2018-07-08 98 瀏覽
今日同朋友係tst食完lunch 見時間鬆動 於是挑戰排下呢間新開既過江龍飲品店 台灣引入 已特許經營至香港同深圳 其他地方就唔清楚 淨係知tst店日頭永遠見到條長龍 因為舖面好細 基本上客人唔會入到舖 全部都係企係街邊一邊排隊去counter落單 另一邊就排隊等拎飲品 挑戰左40分鐘終於落到單!好滾動 然後等多10分鐘左右拎到飲品😁我地叫左小鹿出抹同黑糖鹿丸鮮奶 估佢唔到飲落2杯都唔算好甜 小鹿出抹個抹茶味幾濃 唔算好順滑 珍珠黎講都算q彈 不過偏林身少少 另外個杯黑糖味都香 搖勻左先飲就唔會太甜 整體中規中矩 份量亦唔多 好快飲晒下次要再幫襯都真係要有一定既決心同毅力先得 或者揀個少人d既時間先黎

2018-07-04
50 分鐘 (堂食)
  • 小鹿出抹