2024-08-01 11 瀏覽
一路都好鐘意食豬柳蛋,去日本🇯🇵一定會食嘅migriddle , 上個禮拜食完後而家先有時間寫返食評。上個禮拜好多人都排咗好耐隊先食到!而我就好好彩啦,正所謂早起嘅鳥兒有蟲吃,我就係早起嘅鳥兒啦。九點幾起身就已經即刻喺張床度落咗單,然後10分鐘就有得拎拎到返屋企仲係熱辣辣嘅個包都有一種日本嘅感覺,第二日諗住再食嘅時候已經太多太多人啦,希望快啲到下個禮拜一啦!熱香餅底一定要熱辣辣試食先夠鬆軟,如果唔係嘅話就有少少硬!楓糖漿嘅感覺對於我嚟講可能都係較多,因為我覺得有少少偏甜,不過喺日本嘅時候又真係偏甜個喎,所以都有種去咗日本嘅感覺。豬柳蛋就都係嗰種味道。普遍嚟講豬柳蛋漢堡對於我嚟講豬柳會太鹹,而今次中和左楓糖漿嘅甜味就反而岩岩好!

外賣自取