家姐好鐘意食黑糖🍬,最近見到#銅鑼灣sodamchicken 有新🆕出#黑糖脆脆炸雞 😍🍗,真係擊中我地心心❣️講真重來未食過炸雞放題,剛好見家姐辛苦考完試帶佢一齊去盡情食翻餐炸雞🐔大餐。 我地揀咗$138(90分鐘)一位,在➕$30可以食到更多炸雞額外口味同埋焗雞,仲有Pizza+小食放題🍢🍟🍕🥟🥗🥘🍗🍖 重點推介大家一定一定要食佢新出嘅黑糖脆脆炸雞口味😋😋,真係太好食了,係眾多口味中,我地嘅最愛,簡直停唔到口!黑糖嘅濃香加上面頭有脆脆,味道口感豐富。咬開仲有肉汁😉,我地叫咗好幾轉了😂太好味!個新味好成功啊! 另外仲有蜜#糖蒜香焗雞 超多蜜糖汁,食多咗炸雞可以轉食焗雞換下口感😉,超多蜜糖汁👍🏻 鐘意食鹹蛋🥚王唔好錯過佢地嘅👉🏻#黃金鹹蛋炸雞 & #黃金鹹蛋焗雞 仲可以叫佢地韓國特色#涼拌水冷麵 🍜同炸雞🐔伴侶👉🏻#韓式酸蘿蔔

講真重來未食過炸雞放題,剛好見家姐辛苦
考完試帶佢一齊去盡情食翻餐炸雞🐔大餐。

我地揀咗$138(90分鐘)一位,在➕$30

鐘意食鹹蛋🥚王唔好錯過佢地嘅👉🏻