網上見到有人推薦呢間位於深井嘅西餐廳,一於同朋友坐車入去試下😋餐廳分了室外同室內,環境很舒適亦很有格調,如果想遠離煩囂,這是一個好地方🙌🏻我同朋友嗌咗一道主菜,一道小食同埋一樣甜品,我哋都食得好飽😮‍💨埋單差不多$300,價錢不貴份量夠多·蟹肉什菌意大利飯 🦀$158呢道菜係Lunch Menu上面,跟一個忌廉湯同熱飲,忌廉湯底濃郁,喜歡一定要試試🫶🏻我嗌咗杯熱果茶,好清新,飲落好順口好舒服☺️講返主角意大利飯先,蟹肉就冇🤣但有好多蟹籽,好有口感,個飲都好夠味。除咗有蟹籽同菇,仲有少少香草同一啲餅乾脆脆做裝飾,不過就略嫌啲脆脆同個飯唔太夾,有點鹹😖·松露薯條 🍟$78呢個薯條一嚟到我同朋友都O咗嘴😮因為多到成個碗都係,松露味好夠,中意松露嘅一定要嗌,食到好滿足🙈·士多啤梨窩夫🍓🧇 $78聽職員講每日甜品都唔同,咁啱嗰日得返呢道甜品,但好有驚喜呀!👍🏻👍🏻佢同我平時食開嘅窩夫唔同,佢嘅口感比較鬆軟,仲有啲焦糖係上面,再加埋士多啤梨、甜橙乾🍊同埋cream,味道好有層次

·蟹肉什菌意大利飯 🦀$158

·松露薯條 🍟$78