2021-07-01 1268 瀏覽
有人好神心,計定14日前上網訂座,為了一見呢個小白鷺😆雖然由細細個坐車已經成日見到個水上活動中心,但一次都未來過。而家餐廳翻新了,吸引好多人來食野~ 預了呢度係食環境,的確一個course 要二百幾蚊,叫了一個西冷,一個慢煮雞胸肉雞肉來的時候係個飯,以為點錯了,原來我地都無睇清menu🤣 係配黃薑飯的。賣相好靚,只係打亂了對面的減肥計劃🙈 味道好得,雞胸肉慢煮真係好嫩🤤而且個飯係risotto,飯裡仲有不同的香料配菜,最重要係有香茅呀😍 大愛!!!好有驚喜~至於西冷🥩,叫了medium. 但來到時一切。。已feel 到不妙了。。medium well nearly well done… OMG🤥 食牛扒最怕的一刻。。頓然失望了🙁 但係食落,個扒味道又出奇地好喎😳 係有少少咬口,但好彩又未至於靭到咬唔開,同埋無失去咗塊扒的肉味。又有驚喜😃 之前聽人講D野食麻麻地,我要替呢度平反😆

有人好神心,計定14日前上網訂座,為了一見呢個小白鷺😆

之前聽人講D野食麻麻地,我要替呢度平反😆