2017-02-17
今次同朋友無諗住食扒類 所以就叫咗一個pizza😎 我地2個女仔本身以為pizza係細細個既 點知一黎原來係大批 賣相一般喇 就係pizza既樣😂 點知一食落口卻又令我喜出望外喎! 呢個pizza軟硬程度適中 因為我個人好驚食d 好硬既pizza 佢面頭上佈滿好多多芝士 仲係可以拉到芝士絲既 pizza上既海鮮配合蕃茄 有醒胃既效果 唔會似街外既pizza令人愈食愈厭。 不過要提既一點就係佢都幾多蕃茄下 所以唔中意食蕃茄既人可能就會嫌佢太多蕃茄喇🤔有Swimmer Crab Linguini 蟹肉都幾多 不過整體黎講有種意粉還意粉 蟹肉還蟹肉既感覺 分開食既話蟹肉都幾鮮甜 意粉略嫌有小小硬身 如果可以配合天使麵會更好! 忘記咗名字既蝦餅😂🍤呢個蝦餅有d似係越南餐廳會食到既越式蝦餅 餐廳都俾咗類似越南既酸甜醬配合食蝦餅味道就不過不失 不過好唔配合餐廳既美式氣氛😂 所以建議真係唔好叫呢個食 除非你好想食蝦餅喇!
有
Swimmer Crab Linguini