2022-11-13 110 瀏覽
難得去錦田探朋友,朋友帶咗我去一間出名打卡嘅餐廳🙊 嗰度環境真係唔錯,好有異國風情,好似去咗旅行咁☺️ ⭐️白毛豬風乾火腿Pizza ($140) ❤️7.5Pizza 一共有六塊同埋都幾大個~ 兩人share完仲可以打包返去🤣 餅底幾軟熟唔會過厚~ 上面有番茄醬、芝士、火腿、火箭菜同車厘茄~ 火腿嘅鹹香配上邪惡嘅芝士又點會唔好食呢🤤 味道唔算有驚喜但幾好食~ ⭐️煙三文魚班尼迪蛋($110) ❤️7.0煙三文魚配上煮得剛好嘅水波蛋,一篤穿個蛋黃嗰吓真係好正🤤 仲加咗$10 配埋沙律,而個沙律菜都幾新鮮好食👍🏻 不過如果荷蘭醬同三文魚可以再多啲就更好喇~⭐️炸椰菜花 ($55) ❤️7.0椰菜花食落唔似炸過😂 不過個醬汁幾惹味~ 當係食嚟補充吓啲菜都ok~呢度好多人入去影相,連啲職員都會好熱心(同有技巧地🙊)幫你影🤣 價錢唔算平,不過食物都有平均水平,連埋個加分嘅環境,都推介大家去一試打個靚卡📸

⭐️白毛豬風乾火腿Pizza ($140) ❤️7.5

⭐️煙三文魚班尼迪蛋($110) ❤️7.0