2019-09-29 40 瀏覽
路過見到新開張,貪新鮮入去試一試。次次黎以度附近都係食西餐多,今次見到新開日本野,又唔洗點排隊,一於試試。以居酒屋來說,我嘅要求係有多食物總類,朋友嘅要求係有日本酒飲,而我地都想可以慢慢傾計慢慢買單慢慢坐。呢度就滿足了三個願望!食物方面,我地最鍾意拒個玉子燒,幼滑得泥又夠熱,蛋香滿溢,完全係日本居酒屋嘅正宗水準。串燒都ok, 我地order左牛同蕃薯仔,夠juicy夠綿糯,不過我就希望分量可以多返多少少。如果可以customisation每串有啲咩,你話幾好(可惜唔覺坊間有呢個choice)我唔飲酒,但朋友話都夠喉,而且價錢合理。而且服務態度幾好,老闆又好好傾,買完單覺得下次可以再泥,期待餐廳做的好,推出更多野食(特別係甜品類haha) !
路過見到新開張,貪新鮮入去試一試。
次次黎以度附近都係食西餐多,
今次見到新開日本野,又唔洗點排隊,一於試試。

以居酒屋來說,

呢度就滿足了三個願望!