睇到網上食評頗好,慕名光顧嘅一次Omakase體驗。早兩星期打去已經好容易book到位,而用餐前一晚亦都唔使confirm Booking。當日我哋揀咗$880 個set, 前菜沙律比較一般,之後有日本蠔、貝類、白子、秋刀魚呢類當季嘅食材都有供應,可惜全部都是迷你版,而且沒有一道講得出特別驚喜。有一件係刺身包住手指尾頭咁大嘅胺康魚肝係入面…well, 其實佢唔講我都唔知。最後一道是一杯超迷你冷烏冬配炸野菜。整個體驗感覺不到誠意啊!廚師都專登問大家夠唔夠飽?OMG咁個個都話唔夠啦!最後補份迷你魚生配三文魚子。總體來說,成個set俾唔到你滿足感。廚師(香港人)和客人交流唔算太多,不過都唔係全部佢哋嘅責任。食呢類料理其實最好係同師傅有一定交流,但旁邊一班律師樓人員係度吹噓自己豐功偉績,大聲講大聲笑之餘,不但影響到其他客人,亦好似唔太尊重餐廳廚師。。。Anyway 呢個價位來講水準唔係話差,但食完無乜驚喜感覺。