2016-05-30 2268 瀏覽
呢間餐廳係朋友揀嘅,雖然無book枱,但都唔洗等位。 由於我唔算大食,所以我同朋友2人叫左2個main course同2個點品。 落完order,侍應就送上麵包,味道係ok嘅,但因為我怕好快飽,只係食左少少。 黑松露煙肉意粉有d似卡邦尼嘅味道,香味濃郁。 烤三文魚三文魚夠juicy!配上帶酸嘅醬汁,帶出魚的鮮味,好夾! 甜品甜品可自選。我同朋友就試晒5樣。包括蘋果撻、芝士蛋糕、心太軟、法式燉蛋同雲尼拿雪糕。我係幾欣賞呢款樣樣細細件嘅甜品set!女仔食得唔多但樣樣都想食,呢d set就可以滿足我地嘅願望。整體黎講,甜品都係正常味啦,比較特別算係蘋果撻,因為其他甜品好多地方都有~ 飲品朋友叫左Ginger ale,話幾好味!我就叫左cranberry juice,但我覺得好似飲緊利賓納人流少,餐廳環境舒適,而且食物質素不錯!很適合約會聊天!成餐飯食左$740,晚餐黎講價錢算ok~
呢間餐廳係朋友揀嘅,雖然無book枱,但都唔洗等位。

黑松露煙肉意粉

有d似卡邦尼嘅味道,香味濃郁。

烤三文魚

三文魚夠juicy!配上帶酸嘅醬汁,帶出魚的鮮味,好夾!

甜品

甜品可自選。我同朋友就試晒5樣。包括蘋果撻、

芝士蛋糕、心太軟、法式燉蛋同雲尼拿雪糕。

Ginger  ale  同cranberry  chilli  juice

飲品朋友叫左Ginger ale,話幾好味!

2016-01-14