2023-09-12
🎈 建議場合:#港女打卡 #賴死唔走👤 建議人數:2人(最多可容納4人檯)【3個人食咗啲咩?】- Dirty $45- Mocha $55- Iced Matcha $55⭐⭐⭐⭐「適合行街解渴」店內裝修幾靚,店員服務好好,好nice!唯一唔好處可能係環境會比較嘈,始終係APM商場入面,人流比較多,同埋長期滿座,唔太適合一啲想搵個chill coffee shop工作嘅人,又或者係啲想傾計嘅人。個dirty嘅奶同咖啡分層唔夠明顯,如果用其他杯裝會好啲,咁先可以做到冷暖衝擊同時飲落口嘅感覺,當我飲我杯dirty個陣,佢已經變左做一杯普通嘅latte。至於Mocha就有啲太甜,味道中規中矩,主要分別係多左啲cream係面同choco係則面。作為一個忠實嘅抹茶粉, 個matcha latte簡直100分!唔會太甜而且你飲得出佢嘅抹茶粉係高質嘅,因為個抹茶味道有好深嘅層次,飲完有回甘~
👤 建議人數:2人(最多可容納4人檯)
【3個人食咗啲咩?】
- Dirty $45
- Mocha $55
- Iced Matcha $55
⭐⭐⭐⭐「適合行街解渴」