2019-09-10
成日都聽人講呢間cafe好食,今日試過又真係唔錯!我地叫咗新出既韓式早餐治,韓式燒牛肉pizza,韓式熱狗同埋蜂蜜堅果吐司。飲品就有薄荷朱古力咖啡同埋三重朱古力。首先早餐治真係令我諗起韓式三文治但又冇咁油,餐肉火腿既份量岩岩好,日日食都唔厭! pizza真係估唔到咁好食,冇諗過韓式燒牛肉係咁夾pizza,餅底好薄好似脆片咁,加埋醬汁,冇得彈!熱狗我地見到都覺得好吸引,爆哂醬而熱狗腸勁juicy同埋夠熱,好高質!最後就係蜂蜜堅果吐司當甜品,調味亦都係好好,唔會太甜之餘又食到麵包既香,唔會好漏!飲品方面我好鍾意Mint mocha,好fresh同埋有香濃既咖啡味,唔會太過稀。至於三重朱古力都好濃味,但冇咗咖啡味好似爭咁啲野,下次都 叫返佢出名既咖啡!