招聘中
最高可達 $19,400
月薪
最高可達 $18,400
月薪
更多筍工 (5)
2007-01-12 26 瀏覽
今天放假與友人整蛋糕, 整完已經成兩點! 於是在不肚餓(已餓過頭), 我無叫到set lunch, 因為一定食唔哂! 於是我叫左個忌廉磨菇湯, 兩位好友叫左個什扒餐同什菌炒扁意粉, 佢地加左八蚊要自助沙律同餐湯飲品! 我本來一意想去隔離夾個麵包食, 友人話佢地都有兩個小餐包, 加埋成四個, 咁我就慳啦! 佢地既餐湯自己去倒, 又係忌廉湯, 心想唔知我既湯係咁都係咁俾我呢? 我一路食住佢地既包仔, 佢地既主餐就黎, 個意粉分量好少...個什扒餐既分量就幾多, 我食左少少雞扒仔, 都唔錯! 跟住我既湯就黎...都好多同幾多磨菇, 好creamy! 仲有兩件蒜蓉多士, 又幾脆! 整體唔錯!