2009-12-30
因各人都忙, 所以要約係x'mas之後先可食飯, 交換x'mas gift...由於提早book咗, 竟然可以坐係出面, 環境吾錯, 7點幾開始坐到成10點幾, 都無人叫走, good!我們一行6人叫咗:鵝肝牛肉飯 - d牛肉粒吾太淋香芒軟殼蟹PIZZA - 呢個好好食, 香芒同軟殼蟹d味出奇的夾, 好好味呢君度法式焦糖燉蛋 - 叫既時候話係2人份量, 點知一上, 一d都吾細呀, 我們6個人都夠食, 仲 好好味tim溫泉蛋豚肉鍋飯 - 呢個普通咗少少, 不過都ok蕃茄湯 - 超濃, 友人笑說好像意粉汁, 哈哈, 不過味道吾錯, 酸酸的, 吾錯焗柚子蘋果tart伴雲呢拿雪糕 - 呢個真係吾得, 覺得好酸軟殼蟹蟹籽意粉 - d蟹籽食既時候好得意, 好好味另外小妹叫咗凍焦糖榛子鮮奶抹茶, 係友人推薦, 真係好好味wor, 淡淡的抹茶味, 又吾太sweet, 之後加d凍入去, 又吾會好淡, 味道依然..吾錯吾錯呢度吾錯, 係一個食飯傾計既好地方...good!
我們一行6人叫咗:
鵝肝牛肉飯 - d牛肉粒吾太淋
溫泉蛋豚肉鍋飯 - 呢個普通咗少少, 不過都ok
軟殼蟹蟹籽意粉 - d蟹籽食既時候好得意, 好好味
呢度吾錯, 係一個食飯傾計既好地方...good!