(非會員)
呢間野我去過好多次,一直都覺得雖然偏貴,但幾好食。所以次次大時大節都去果度慶祝,點知而家佢出左名後生意手法好有問題。好嬲! 今晚我選好海鮮(有龍蝦,大蝦等…)後準備返去位坐,我阿爸突然想選多樣野所以回頭,就在這個時候,他親眼睇到幫我地拿海鮮入廚房果個人拿住我地選的生孟大蝦,放回去水缸,然後選d死大蝦意圖拿入廚房,我阿爸當然馬上渴止。果個人馬上扮傻,話:「你要呢幾隻嗎,我俾番呢幾隻你喇」,然後就返左廚房。 佢地做生意咁唔老實,其實應該馬上走,但個經理走過黎say哂sorry,又話親自跟進製作過程咁,以為可以放心d,就俾次機會佢喇。雖然d大蝦冇問題,但我地發覺d龍蝦就唔係好新鮮,我地食過咁多次係識分有冇佢地以前既水準既,今次隻龍蝦真係幾有問題,我地懷疑都係俾佢地換左,不過我地冇親眼見到佢地換龍蝦,都冇得同佢地理論。 呢間野真係今非惜比,又貴又水準下降。最火滾既係佢地當d客係傻仔,客人選好食材竟然轉頭換左佢,好唔老實。希望大家小心d。

2011-05-01
慶祝紀念