2023-09-14 88 瀏覽
選揀多、服務態度超好嘅小店聽朋友講,喺廟街一間味道唔錯而且服務好好嘅串燒,咁岩行開依頭,就入黎試下。拎起份menu,原來選擇都幾豐富,肉類、腸類同蔬菜類當然唔少得,除此之外,連海鮮類都有,蠔、大頭蝦、青口通通都有,總有一款啱我哋選擇,其次嘅仲有小食、撈麵等等食肉獸嘅我哋,結果叫左大量肉類同海鮮類,佢地全部野食都係即叫即燒,熱辣辣咁樣送出嚟,肉類我哋叫咗五花肉、雞軟骨、牛仔骨、豬頸肉同埋雞翼等等,每樣都燒到恰到好處,加埋調味料,完全帶出咗肉嘅香味海鮮類叫咗多春魚、秋刀魚同三色蠔等等,咁多人入面,最欣賞佢嘅三色蠔,佢有芝士、豉椒同蒜蓉三種味道,而且隻隻都好大,一次過滿足三個願望而蔬菜類叫咗蘆筍、娃娃菜同金菇,蔬菜類佢落咗蒜蓉去調味,而且蒜蓉嘅份量都多,啱晒鍾意蒜蓉嘅我,正👍👍最重要嘅係,呢間嘅職員服務態度超好,令人有賓至如歸嘅感覺
選揀多、服務態度超好嘅小店

最重要嘅係,呢間嘅職員服務態度超好,令人有賓至如歸嘅感覺