2019-03-12 230 瀏覽
今日同舊同事聚舊,大家工作地點都唔同,一行四人,約左交通方便嘅元朗。呢間日本餐廳喺屯門有分店,相信都有一定嘅保證,果然質素都好不錯~食用選擇都好多,有我最喜歡食嘅生蠔。開頭以為放題嘅生蠔會唔好食,但出乎意料之外,都幾肥美,仲好甜,一點都唔腥~所以我地都叫左幾round~黎食放題,一定會瘋狂叫刺身,呢間食店都好老實,你叫幾多塊,佢都會比足咁多塊你~刺身最好食係拖羅,夠冰鮮,而且無筋,帶少許脂肪,口感極好~熟食方面,食左唔係好多,牛舌燒得好入味,不帶酥味~最出色嘅係甜品有雪燕系列,我食左好多份雪燕焦糖3.6牛乳雪糕。焦糖嘅甜味溶入香滑雪糕,奶味極濃,我最喜歡呢個!整體來說,食物質素好,服務又快又好,下次再聚會都會再黎!

整體來說,食物質素好,服務又快又好,下次再聚會都會再黎!