2023-11-11 110 瀏覽
店員好細心,見到我大肚🤰就主動黎問我個漢堡包🍔洗唔洗全熟,特登幫我同廚房講,好貼心👍🏼菠蘿牛肉漢堡漢堡包的包係比較厚身,有一整塊菠蘿、兩塊好長的煙肉、漢堡扒、蕃茄和醬汁,尼幾款食材配搭在一齊係無得輸,煙肉和漢堡扒的味道比較突出,亦好足料,我拎起都唔知由邊到食起好🤣🤣好彩係有分開一半,咁我同朋友可以交換兩個口味食。牛油果牛肉漢堡兩款漢堡大致相同,我覺得牛油果🥑漢堡比菠蘿🍍漢堡較fresh 既感覺。依家lunch仲有做緊套餐優惠,加$35就可以跟埋直薯條和一杯飲品。薯條🍟係原隻薯仔🥔連皮切條,炸出黎仲好暖粒粒,唔洗落其他調味料都好夠咪。泡沫咖啡☕️咖啡味好濃郁橙汁 酸甜度適中,亦有橙味和橙肉叫飲品個陣,留意到尼到既啤酒🍻都好抵飲,夜晚應該都好受歡迎

菠蘿牛肉漢堡

牛油果牛肉漢堡

泡沫咖啡☕️
咖啡味好濃郁

橙汁
酸甜度適中,亦有橙味和橙肉

叫飲品個陣,留意到尼到既啤酒🍻都好抵飲,夜晚應該都好受歡迎