有朋友係廣州黎,又唔想帶佢地食中餐,睇到openrice介紹御滿屋日本料理放題,朋友又話想食日式野,飲番杯酒,任飲任食就岩曬,一於帶佢地去食。🥳好在早到咋!6:30到已經滿座了。好旺啊!一黎到我地就叫左幾款唔同既魚生同壽司,待應上左成隻魚生船,不得了,由其係三文魚,好新鮮好肥美😋估唔到任食既魚生質數都咁高!而且隻魚生船好壯觀,岩哂打卡啊❤️燒物,炸物同天婦羅方面選擇都好多,我地叫左燒蝦,芝麻雞翼,羊架,燒菠蘿,天婦羅等等,香口好味!一路食串燒一路飲青酒,一流!另外要大讚呢到既蟹粥同烏冬面都好有水準,唔會因為放題就冇料,食到飽飽都仲要加多碗面😆食到差唔多,就出去甜品櫃揀甜品啦!另外店員仲叫我地揀Dryers或者Haagen dazs雪糕,有我最鐘意既紅豆雪糕,真係幾飽都要慢慢享受埋😋😋呢間放題第一次食,食物選擇多,而且唔係求其,有水準,服務員都好好招待又唔會漏單。下次要帶家人去食先😍
好在早到咋!6:30到已經滿座了。好旺啊!

燒物,炸物同天婦羅方面選擇都好多,

一路食串燒一路飲青酒,一流!

食到差唔多,就出去甜品櫃揀甜品啦!