2023-10-09 21 瀏覽
好耐都冇食日式燒肉, 見朋友極力推介呢間神石燒, 大食妹的我,LUNCH 一於走去試試美國Prime牛扒盛合$89。入面主打兩個肉:******美國Prime牛扒******美洲特級牛舌。~~~~~~Prime牛扒,只需要揀牛扒嘅生熟程度,以海鹽同胡椒簡單調味,烤至兩面都有微微嘅焦香,肉質嫩而且非常多汁,味道係好味嘅,不過就嫌筋太多,有啲難咬,不過咁嘅價錢加上依個質素,其實性價比好高,想同friend子食好西又想唔顧儀態,大聲講嘢,神石燒係一個好好嘅選擇! ~~~~~~特級牛舌,厚切牛舌被切開一層層,碳燒過後的表面帶點焦香,雖然肉厚但咬下去軟腍有嚼勁,中間粉粉嫩嫩的,燒得剛剛好。總體來說,呢間真係性價比非常之高值得推介!

入面主打兩個肉:
******美國Prime牛扒
******美洲特級牛舌。
總體來說,呢間真係性價比非常之高值得推介!