2020-01-22 2380 瀏覽
上網search到呢間嘢,打去問已經fully booking咁濟,得返2個吧枱位,咁都照去試下啦!揸車去都覺得僻,但就因為夠僻,所以價錢先可以咁抵。semi-buffet。一個主菜,加沙律,甜品,冷盤,其實好夠。甜品都唔算少,仲有即機制嘅pancake,可自己落配料。沙律吧仲不斷refill,唔會缺貨。湯都有中西各一款,都ok嘅。主菜都算多選擇,個pizza好好味,薄批夠脆口。非洲雞就普通D,唔嚡唔滑,但個醬汁好味。包都有幾款,而呢個圓形豬包,整熱左外脆內軟,好正,好想encore。如你食蝦,青口同埋,螺,其實已經值回票價。甜品都會適時轉款,都算多口味,仲要質素唔錯。食飽唸住抖抖之際,居然出新冷盤,即管試下,雲耳仔,小辣,爽口,係令你再添多次。最後,仲有雪糕,香港本地制作嘅,之前係等二到食過朱古力同海鹽味,海鹽我麻麻,但朱古力好ok,今次試左奶茶味,堅有香濃奶茶回甘味,食飽左都值得再放入肚。平均唔駛2百蚊,可以食到質素不錯的semi-buffet,遠D都會再去。

甜品都唔算少,仲有即機制嘅pancake,可自己落配料。

沙律吧仲不斷refill,唔會缺貨。

湯都有中西各一款,都ok嘅。

主菜都算多選擇,個pizza好好味,薄批夠脆口。

非洲雞就普通D,唔嚡唔滑,但個醬汁好味。

如你食蝦,青口同埋,螺,其實已經值回票價。

甜品都會適時轉款,都算多口味,仲要質素唔錯。