2022-07-08 36 瀏覽
喺銅鑼灣做完運動發現依間新開burger外賣店—漢堡小食選擇多,仲有台式飲品添!第一次食叫咗店長推介嘅Gustoso牛堡~漢堡扒用美國牛打成,混入洋蔥粒增添口感;配料都係基本嘅車打芝士、蕃茄、生菜,但我鍾意佢加肉醬而唔係普通茄汁,令個牛堡味道更豐富。漢堡可以升級唔同套餐,最貴嘅都只係加$29,可以揀蕃薯條/吉列蠔/蜜糖烤雞翼,仲有價值$18嘅飲品。吉列蠔唔算大隻但炸得好脆,咬落去咔嗞聲然後就食到爆汁嘅蠔肉,好夠鮮味。限定推出嘅菠蘿綠茶好refreshing,啱晒而家熱辣辣嘅天氣,嗌半糖剛好,補差額加$8就飲到喇~順帶一題佢地嘅外賣盒都好貼心,有開窿疏氣,唔怕倒汗水令漢堡同炸物淋晒,盒入面仲有間隔分開唔同食物添👍🏻Menu:

第一次食叫咗店長推介嘅Gustoso牛堡~
Gustoso牛堡

吉列蠔