2016-08-13 385 瀏覽
買左四張團購同屋企人食返餐團購限定叫左西班牙menu 就唔可以叫德國menu, 規舉多多,搞到好少選擇我地點左燒乳豬仔,海鮮炒飯二人份,carbonara , 白酒海蜆,mini burgers, 飲品點左spider peach smoothies同櫻花啤酒海鮮炒飯二人份,海鮮不算少,有兩隻蝦,好多bb青口,有少少咸魚柳,飯好香好好味加少少檸檬汁好fresh ~海鮮都好食,無雪味~推介Mini burgers 有三小個,handmade 薯條好脆好味,兩邊面包烘焗過,漢堡肉有口感,細細個share 剛剛好白酒煮蜆份量超細的sauce偏酸,麻麻地燒乳豬仔,份量唔大,皮香脆肉質仍然嫩嫩的,有水準配上燒汁好好味Spider peach smoothies 賣相好吸引呀大大杯沙冰上加一整支spider ,睇見都涼透心,smoothies 唔會太甜,岩女仔飲櫻花啤酒無乜櫻花味喎,味道淡淡的易入口
買左四張團購同屋企人食返餐

白酒煮蜆份量超細的
sauce偏酸,麻麻地

燒乳豬仔,份量唔大,皮香脆肉質仍然嫩嫩的,有水準
配上燒汁好好味

Spider peach smoothies 賣相好吸引呀

櫻花啤酒無乜櫻花味喎,味道淡淡的易入口
西班牙海鮮飯
2016-08-07