2008-06-09
我都覺得服務態度差左D,不過都係個別O既 WAITERSSUMMER PASSION 係好飲 ,是GRAPEFRUIT + PINEAPPLE + STRAWBERRY 的沙冰,好口渴所以好 FRESH !首先來的是香芒蟹籽沙律 > 茄汁海鮮意粉 > 牛舌板燒 > 雞軟骨 > $45 自選壽司 熱情卷+牛油果鰻魚卷香芒蟹籽沙律: 蟹籽沙律的MIRACLE WHIP 太少了,只食到好DRY的青瓜絲,仲有4片小香芒茄汁海鮮意粉,蟹柳都冇條;只有手指頭咁大的青口.....仲有意粉醬煮的意粉,好媽媽煮的意粉牛舌板燒,都不錯;不過當然不及SOHO EAST 啦,不過都幾平雞軟骨,咸左D啦,個海膽醬好腥.........$45 自選壽司 熱情卷+牛油果鰻魚卷: 等左好耐先有~ 熱情卷好味D,有粒魚生O係中間,但同MENU的唔同,少左粒芒果; 牛油果鰻魚卷, 鰻魚好腥唔太得啦不過整體都還可以O既上來飲杯野係不錯的
我都覺得服務態度差左D,不過都係個別O既 WAITERS
SUMMER PASSION 係好飲
雞軟骨,咸左D啦,個海膽醬好腥.........
不過整體都還可以O既
上來飲杯野係不錯的